Kinderen Leidschendam-Noord ontpoppen zich als kunstenaars

Beschilderde borden

Wat doe je als de regen met bakken naar beneden komt? Lekker knutselen natuurlijk!! 37 Kinderen uit Leidschendam-Noord kwamen op maandag 31 juli naar een creatieve workshop georganiseerd door IBCE. In een paar uurtjes toverden ze saaie witte borden en mokken om tot kleurige kunstwerken.

Vrijwilligers Nojoud, Zeynep, Hatice, Cemil, Mehmet, Tuba en Wendy waren aanwezig om de creatieve en enthousiaste kinderen te begeleiden. Ze zorgden voor de borden en mokken, verf en sjablonen en gaven natuurlijk uitleg. Na afloop mocht iedereen zijn of haar kunstwerk mee naar huis nemen om af te bakken in de oven. En natuurlijk om daarna aan iedereen te laten zien!!

Doe Mee! weken

De workshop is een van de vele activiteiten die er plaatsvinden tijdens de Doe Mee! weken 2023. Tijdens de Doe Mee! weken kan iedereen uit Leidschendam-Voorburg meedoen aan zomeractiviteiten die door meerdere organisatie in de gemeente worden georganiseerd. De Doe Mee! weken duren tot en met zondag 20 augustus. Kijk voor het programma op Activiteiten (doemee-lv.nl)

Beschilderde borden